For at holde smitterisikoen så lav som muligt beder vi om, at man ankommer til den aftalte tid, og at man så vidt det er muligt kommer uden pårørende. Børn må selvfølgelig gerne komme med enten mor eller far. Andre pårørende kan blive bedt om at vente udenfor. På den måde kan vi holde antallet af personer i venteværelset nede og derved reducere smittefare.

Du må meget gerne benytte håndspritten i venteværelset. Det er der for din og vores skyld.

Når du skal afregne beder vi om at du enten bruger Dankort eller andre betalingskort eller mobilepay og ikke kontanter.

Vi sørger for at hygiejnen er i top i hele klinikken.

For din og for vores sikkerhed!

LogoBook en tid nu
PRISER
Kiropraktisk behandling er en del af sundhedsstyrelsen. Kiropraktorerne er idag autoriserede. Det sikrer dig, at kun kiropraktorer, der opfylder de uddannelsesmæssige krav til at blive autoriserede af Sundhedsstyrelsen, har ret til at kalde sig kiropraktorer. Den

Offentlige Sygesikring

yder tilskud til behandling hos kiropraktoren. Det sker nøjagtig som hos lægen ved at patienten kvitterer for behandlingen, ved at vise sygesikringsbeviset ved hver konsultation. Patienten betaler sin andel af regningen til kiropraktoren, der afregner den enkelte patients tilskud direkte med Sygesikringen. Er du medlem af sygesikringen “Danmark” yder denne forening også tilskud til kiropraktisk behandling.
DER KRÆVES INGEN LÆGEHENVISNING FOR TILSKUD
Honorarer og tilskud pr. 1. oktober 2020: Ifølge Landsoverenskomsten mellem Dansk Kiropraktor Forening og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.
Klik for gældende priser
KiropraktorHuset SlagelseSorøvej 9C4200 SlagelseTlf: 58 53 45 55mail@kiropraktorklinik.dkFacebook