For at holde smitterisikoen så lav som muligt beder vi om, at man ankommer til den aftalte tid, og at man så vidt det er muligt kommer uden pårørende. Børn må selvfølgelig gerne komme med enten mor eller far. Andre pårørende kan blive bedt om at vente udenfor. På den måde kan vi holde antallet af personer i venteværelset nede og derved reducere smittefare.

Du må meget gerne benytte håndspritten i venteværelset. Det er der for din og vores skyld.

Når du skal afregne beder vi om at du enten bruger Dankort eller andre betalingskort eller mobilepay og ikke kontanter.

Vi sørger for at hygiejnen er i top i hele klinikken.

For din og for vores sikkerhed!

LogoBook en tid nu
Kiropraktorhuset Slagelse er klinikken for hele familien.

Vi er specialister i at behandle børn, unge, voksne og ældre.

Kiropraktoruddannelsen er en 5-årig universitetsuddannelse efterfulgt af 1 års turnus. Uddannelsen er på lige fod med den almene lægeuddannelse og der samlæses de første tre studieår.

Kiropraktik er et speciale indenfor behandling af smerte og funktionsforstyrrelser i bevægeapparatet. Kiropraktoren er den faggruppe, som ser og behandler flest patienter med ryg – og/eller nakkelidelser.

Kiropraktoren kan uden henvisning fra egen læge undersøge, stille diagnoser, behandle og forebygge.

En kiropraktor behandler problemer med funktionen og bevægeligheden af led, muskler, skelet – og nervesystemet. Tilbyder desuden rådgivning/vejledning, undervisning, øvelser og specifik træning og genoptræning. Dette enten i eget regi eller i samarbejde med andre relevante faggrupper udefra.

Kiropraktoren er højt specialiseret i at justere ryggen og kroppens led ved at frigøre og normalisere leddenes bevægelighed med specifikke tryk. Derved optimeres kroppens funktion og din daglige kunnen.

Kiropraktoren kan foretage relevante digitale røntgenundersøgelser ved din første henvendelse.

Kiropraktoren kan med sin uddannelsesmæssige baggrund forholde sig kritisk til effekten af egen behandling. At en kiropraktor må stille en diagnose, betyder blandt andet, at en kiropraktor er uddannet til at udelukke, at problemer og smerter i led, muskler og skelet-/nervesystemet stammer fra andre og mere alvorlige sygdomme. Skønnes de at gøre det, viderehenvises til eller kontaktes din egen praktiserende læge.

Kiropraktorerne er den faggruppe, som er førende indenfor forskning omkring nakke – og ryg Kiropraktoren har overenskomst med den offentlige sygesikring, og der ydes således tilskud til behandlingen. Der gives også tilskud til medlemmer af Sygeforsikringen Danmark.

Vi er et tværfagligt team af kiropraktorer, fysioterapeut, akupunktør, zoneterapeut og massører. Vores fælles ambition er at forbedre patienternes sundhed og livskvalitet.

Vi har stor rutine i behandling af spædbørn for kolik og skævt baghoved.

Kiropraktorhuset Slagelse er autoriserede behandlere i det danske sundhedsvæsen. Dette ansvar er vi bevidst om, og behandlingskvalitet, patientsikkerhed og patienttilfredshed har høj prioritet hos os. Vi arbejder løbende med at højne patienternes oplevelse af kvalitet på vores klinik, og derfor er tilbagemeldinger fra vores patienter vigtige.

Feedback

Din mening er altid vigtig for os. Vi sætter stor pris på tilbagemeldinger og vil gerne opfordre dig til at fortælle om din oplevelse af Kiropraktorhuset Slagelse, hvis du har lyst – Ris & Ros. Kontakt os gerne på e-mail eller mundtligt via vores sekretærer eller behandlere. Eller læg en slip i vores postkasse i venteværelset. Al tilbagemelding vil blive seriøst gennemgået på klinikken.

Anmeldelser

Har du lyst til at dele dine oplevelser med andre, kan du skrive en anmeldelse af Kiropraktorhuset Slagelse på vores Facebookside eller på Google.

KiropraktorHuset SlagelseSorøvej 9C4200 SlagelseTlf: 58 53 45 55mail@kiropraktorklinik.dkFacebook