For at holde smitterisikoen så lav som muligt beder vi om, at man ankommer til den aftalte tid, og at man så vidt det er muligt kommer uden pårørende. Børn må selvfølgelig gerne komme med enten mor eller far. Andre pårørende kan blive bedt om at vente udenfor. På den måde kan vi holde antallet af personer i venteværelset nede og derved reducere smittefare.

Du må meget gerne benytte håndspritten i venteværelset. Det er der for din og vores skyld.

Når du skal afregne beder vi om at du enten bruger Dankort eller andre betalingskort eller mobilepay og ikke kontanter.

Vi sørger for at hygiejnen er i top i hele klinikken.

For din og for vores sikkerhed!

LogoBook en tid nu
Kiropraktik

Kiropraktisk behandling af muskler og led

En kiropraktor er en autoriseret sundhedsperson, der beskæftiger sig med undersøgelse, diagnose, forebyggelse og behandling af smertetilstande og nedsat funktion i muskel- og skeletsystemet. Behandlingen består af flere elementer: information og rådgivning, manuel behandling, kiropraktisk manipulations-behandling, bløddelsbehandling, øvelser/genoptræning og forebyggelse.

Alle kan som udgangspunkt tåle kiropraktisk behandling. Behandlingen tilpasses efter alder, størrelse og andre faktorer, som kiropraktoren er uddannet til at identificere efter en grundig sygehistorie og undersøgelse. I få tilfælde vil kiropraktoren slet ikke kunne behandle dig. f. eks. hvis vi opdager, brud, ledskred, infektion, enkelte gigtsygdomme, kræft eller eksempelvis nogle medfødte knogleanomalier. Ligeledes behandler vi ikke, hvis der er neurologiske udfald, som er i forværring. Din kiropraktor er specialist og derfor udannet til at identificere disse tilstande.

Skal man have henvisning?

Nej, alle kan henvende sig til en kiropraktor uden henvisning fra egen læge eller speciallæge. Kiropraktoren er uddannet og forpligtet til selvstændigt at undersøge og diagnosticere, hvori en skade består. Hvis der er behov for undersøgelser, som kiropraktoren ikke selv kan varetage, eller anden behandling er påkrævet, henvises der til egen læge.

Babyer og børn

Vi har taget specielle kurser indenfor behandling af spædbørn, og har gennem mange år opbygget en faglig ekspertise og et godt samarbejde med sundhedsplejersker og motorikkonsulenter. Desuden har vi tværfagligt samarbejde med Husets fysioterapeut, der også er med til at gøre en forskel for de små. Alt fra 3-måneders kolik til KISS-KIDD syndrom.

Læs mere
Ældre

Det er vigtigt for ældre mennesker at kunne bevæge sig, med så få smerter som muligt. Vi tilpasser vores behandling til alderen og undersøger patienten grundigt inden behandling påbegyndes.

Læs mere
Chokbølgebehandling

CHOKBØLGE-behandling i Slagelse Behandlingen kan anbefales ved længerevarende smerter i og omkring led, sener, ledbånd, ledkapsler og muskler og ved smertefulde ardannelser efter skader eller operationer. Specifikt: Hælspore Akillessene lidelser Skinnebensbetændelse Springerknæ Løberknæ Osgood-Schlatters syge Trochanter Bursit Tennis-, golf- og musearm Biceps- og supraspinatus-tendinit Frossen skulder Kalkskulder

Læs mere
K-Laser

Laserbehandling virker smertelindrende og fremmer opheling af skader. Laser reducerer desuden hævelse, betændelse, muskelkramper og stivhed. Laserbehandling består af koncentreret energi, der trænger ned og påvirke kroppens væv, helt ind til den enkelte celle på celleniveau og fremmer kroppens naturlige reparationsmekanismer. Laserlys øger blodcirkulationen og trækker væske, næringsstoffer og ilt med til det beskadigede område. Laser øger hermed cellernes stofskifte og deres produktion af energi (ATP) hvilket vil sige, at kroppens egne reparations mekanismer forbedres. Helingstiden for akutte skader reduceres med op til 75%.

Læs mere

Henrik Slott Hansen

Henrik er uddannet kiropraktor fra SDU i Odense i 2001 og har arbejdet i klinikken siden. 1. juli 2015 overtog Henrik klinikken og har siden stået for den daglige drift. Henrik har stor erfaring i at behandle babyer.

Marc Bjerre Fleury

Marc er uddannet kiropraktor fra Palmer i 1986. Han er et kendt ansigt på klinikken da han har arbejdet her alle årene. Marc har en bred erfaring indenfor behandling af hele kroppen hos unge såvel som ældre.

Maria Salgaard Elwen

Maria er uddannet fra SDU i Odense i 2015.

Tina Gotfred-Iversen

Tina er et kendt ansigt i Slagelse, da hun de sidste 5 år har været kiropraktor på en anden klinik i byen.

Simon Alstrup

Simon er vores nye dygtige kiropraktor. Han interesserer sig for lænd, ryg og nakke og ekstremitetsbehandlinger samt sportsskader.
KiropraktorHuset SlagelseSorøvej 9C4200 SlagelseTlf: 58 53 45 55mail@kiropraktorklinik.dkFacebook