For at holde smitterisikoen så lav som muligt beder vi om, at man ankommer til den aftalte tid, og at man så vidt det er muligt kommer uden pårørende. Børn må selvfølgelig gerne komme med enten mor eller far. Andre pårørende kan blive bedt om at vente udenfor. På den måde kan vi holde antallet af personer i venteværelset nede og derved reducere smittefare.

Du må meget gerne benytte håndspritten i venteværelset. Det er der for din og vores skyld.

Når du skal afregne beder vi om at du enten bruger Dankort eller andre betalingskort eller mobilepay og ikke kontanter.

Vi sørger for at hygiejnen er i top i hele klinikken.

For din og for vores sikkerhed!

LogoBook en tid nu
Fysioterapi

Behandlingsforløb hos Kiropraktorhuset Slagelse

I Kiropraktor Huset tilbyder vi fysioterapi, hvor hele din krop er i fokus. Et typisk behandlingsforløb kræver en ordentlig undersøgelse. Hvorfor undersøges hele kroppen? Fordi at andre områder i din krop, kan give de begrænsninger og smerter, som du oplever. Her I huset arbejder vores fysioterapeut helhedsorienteret, kombinationen med manuel behandling og øvelser, er i vores overbevisning den bedste vej til målet. Alle patienttyper behandles her I huset uanset hvilken problematik der er tale om. Fysioterapeuten ligger sammen med dig en plan, for det videre forløb, og der er løbende evalueringer for at sikre, at du modtager den bedste kvalitet i behandlingen. Læs mere herunder, hvad vores fysioterapeut tilbyder af ydelser til netop dig

Fysioterapeut behandler patient hos Kiropraktorhuset Slagelse

Holdtræning

På klinikken har vi forskellige holdtræningstilbud. Dog har alle holdene det tilfælles, at de er superviseret af vores fysioterapeut Kathrine. Kathrine har taget diverse kurser indenfor stabilitetstræning af både voksne og børn, samt kurser i det sunde åndedræt. Læs herunder hvilke hold vi tilbyder. Har du spørgsmål til holdene så kontakt klinikken på 58 53 45 55.

Læs mere
Kranio-Sakral Terapi

Kranio-Sakral Terapi (KST) er en blid behandlingsform, som via lette tryk fjerner spændinger og blokeringer i kroppen.

Læs mere
Børnefysioterapi

Husets fysioterapeut Kathrine har taget kurser indenfor Dynamic Neuromuscular stabilization, DNS. DNS er et behandlingskoncept, som har den naturlige udvikling hos børnene i tankerne.

Læs mere

Gitte Skjærbæk

Gitte er uddannet fysioterapeut og varetager individuel vejledning og behandling.

Kathrine Dybdahl Mortensen

Kathrine er husets fysioterapeut. Alt fra holdtræning, børnebehandling, manuel behandling, øvelses vejledning og kranio-sakral terapi varetager Kathrine. Kathrine har bygget videre på den traditionelle fysioterapi med bla. behandling indenfor organer, nerver, bindevæv og børnefysioterapi. Derfor kan der behandles på væv som ligger dybere, og kan give kroppen smerter og begrænsninger. Derudover er en god stabilitet i kroppen vigtig, da dette forebygger vedvarende skader og smerter. Derfor har Kathrine taget diverse kurser indenfor, forskellige grene af stabilitetstræningen. Træning og styrke af i sær maven og ryggen og det gode åndedræt er væsentligt. Så forvent ikke en traditionel fysioterapeut, men en fysioterapeut med andre tiltag, og hvor hele kroppen er I fokus.
KiropraktorHuset SlagelseSorøvej 9C4200 SlagelseTlf: 58 53 45 55mail@kiropraktorklinik.dkFacebook