LogoBook en tid nu
Fysioterapi

Behandlingsforløb hos Kiropraktorhuset Slagelse

I Kiropraktor Huset tilbyder vi fysioterapi, hvor hele din krop er i fokus. Et typisk behandlingsforløb kræver en ordentlig undersøgelse. Hvorfor undersøges hele kroppen? Fordi at andre områder i din krop, kan give de begrænsninger og smerter, som du oplever. Her I huset arbejder vores fysioterapeut helhedsorienteret, kombinationen med manuel behandling og øvelser, er i vores overbevisning den bedste vej til målet. Alle patienttyper behandles her I huset uanset hvilken problematik der er tale om. Fysioterapeuten ligger sammen med dig en plan, for det videre forløb, og der er løbende evalueringer for at sikre, at du modtager den bedste kvalitet i behandlingen. Læs mere herunder, hvad vores fysioterapeut tilbyder af ydelser til netop dig

Fysioterapeut behandler patient hos Kiropraktorhuset Slagelse

Holdtræning

På klinikken har vi forskellige holdtræningstilbud. Dog har alle holdene det tilfælles, at de er superviseret af vores fysioterapeut Kathrine. Kathrine har taget diverse kurser indenfor stabilitetstræning af både voksne og børn, samt kurser i det sunde åndedræt. Læs herunder hvilke hold vi tilbyder. Har du spørgsmål til holdene så kontakt klinikken på 58 53 45 55.

Læs mere
Kranio-Sakral Terapi

Kranio-Sakral Terapi (KST) er en blid behandlingsform, som via lette tryk fjerner spændinger og blokeringer i kroppen.

Læs mere
Børnefysioterapi

Husets fysioterapeut Kathrine har taget kurser indenfor Dynamic Neuromuscular stabilization, DNS. DNS er et behandlingskoncept, som har den naturlige udvikling hos børnene i tankerne.

Læs mere
Christian Borg Nielsen

Christian Borg Nielsen

Christian er fysioterapeut og varetager individuel undersøgelse, behandling og træning samt holdundervisning.